Contactformulier

De met een * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Naam:* 
E-mail:*Stuur een kopie naar dit adres
Onderwerp:
Bericht:*

Route

route

Komende van Antwerpen (E313)

Komt U van de E313 dan neemt U afrit 23 (Geel West). Volg de N19 richting Geel en Mol. Op de rotonde in Geel draait U rechts af richting Mol. Deze weg loopt over in de N71 en gaat door tot Lommel. U gaat twee bruggen over. Na deze bruggen komt op ongeveer 2 km een stoplicht. Ga bij dit stoplicht links. Deze tweebaansweg is ongeveer 2 km lang en brengt U na het stoplicht tot op het industriepark Maatheide. Volg verder de aanwijzingen "WEGWIJS OP INDUSTRIEPARK MAATHEIDE".

Komende van Luik (E314)

Komt U van Luik dan gaat U via het Lummens klaverblad de E314 op richting Aken. Vervolgens neemt U afrit 29 (Houthalen). U komt op de N715 die U blijft volgen voor ongeveer 10 km. Net na de spoorwegovergang komt U aan een stoplicht. Hier draait U links af de N71 op. Bij het vierde stoplicht slaat U rechts af. De tweebaansweg waar U nu op rijdt volgt U verder. Na het stoplicht brengt deze weg U tot op het industriepark Maatheide. Volg verder de aanwijzingen "WEGWIJS OP INDUSTRIEPARK MAATHEIDE".
route

Komende van Nederland (E34)

Komt U van Nederland dan verlaat U best de autobaan op afrit 33 (Waalre) en volgt U de N69. Deze weg loopt tot aan de Belgisch-Nederlandse grens. In België wordt dit de N74. Nadat U een kanaalbrug bent overgestoken, volgt U de afslag Lommel. Bij het 6e stoplicht slaat U rechts af. U rijdt dan op de N769. Deze tweebaansweg is ongeveer 2 km lang en brengt U na het stoplicht tot op het industriepark Maatheide. Volg verder de aanwijzingen "WEGWIJS OP INDUSTRIEPARK MAATHEIDE".

Wegwijs op het industriepark Maatheide

U bevindt zich nu op het industriepark Maatheide. U blijft de weg gewoon volgen. Aan de rechterkant passeert U eerst Farm Frites en vervolgens Verhuizingen Hesemans. Op de T-splitsing gaat U rechts. Onze bedrijfsgebouwen bevinden zich op ca. 500m van de T-splitsing aan de rechtse kant. In het kaartje is de ligging van het bedrijf met een zwarte pijl aangegeven.